Inchirieri Auto in Otopeni
Inchirieri Auto Otopeni

Servicii rent a car Bucuresti Otopeni

Inchirieri Auto Otopeni

Inchirieri Auto Otopeni - Aeroportul International Henri Coanda

Aeroportul Internațional Henri Coandă (IATA: OTP, ICAO: LROP) este cel mai mare aeroport din România și unul dintre cele două aeroporturi importante din București (celălalt este Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu din cartierul Băneasa). Aeroportul Henri Coandă este situat în afara zonei urbane a Bucureștiului, în orașul Otopeni, județul Ilfov. Numele aeroportului a fost schimbat în mai 2004 (până atunci s-a numit Aeroportul Internațional Otopeni).

Aeroportul este accesibil din București cu ajutorul liniilor de autobuz RATB 783 și 780, care oferă servicii suburbane, cât și cu linia CFR Henri Coandă Expres care leagă Gara de Nord de o stație aflată la 1,2 km de aeroport, de unde călătorii sunt preluați cu autobuzul pentru restul distanței până la terminal. El este situat pe șoseaua București–Ploiești (DN1).


Inchirieri Masini va ofera posibilitatea de a inchiria masina dorita direct la aeroport. Aceasta poate fi inchiriata cu sau fara sofer. Pentru mai multe detalii va rugam sa folositi pagina de Contact

Director web luxdesign28.ro inscriere gratuita site-uri !

trafic ranking

Statistici web